Coronavirus / Covid-19

IKO Sales International is nog steeds voor u beschikbaar! 
Echter, in beperkte versie tegenover vóór de Covid-19 crisis ...

 

De IKO groep en haar divisies willen nadrukkelijk hun maatschappelijke rol opnemen in deze ongeziene tijden. De topprioriteit van onze organisatie blijft de gezondheid van onze medewerkers, hun familieleden en de risicogroepen in onze maatschappij. Het voorkomen van de verdere verspreiding van Covid-19 is een gemeenschappelijke opdracht.

Wendbaarheid en Prestatiegerichtheid zijn twee van de kernwaarden van de IKO groep. Door ons menselijk kapitaal zo wendbaar mogelijk in te zetten wil IKO haar werknemers zo goed mogelijk beschermen en klanten zo goed mogelijk blijven bedienen in deze uitdagende tijden.

Wij volgen de actualiteit in Europa op de voet en blijven communiceren wanneer nodig.

Om het risico op verspreiding van het nieuwe Corona-virus tot een minimum te beperken, werken al onze collega's in België en de meeste van onze collega's in Senica en de lokale vestigingen vanuit thuis.
Daarom verzoeken wij u vriendelijk om enkel te communiceren via e-mail (orderdesk.ham@iko.com).

Om de continuïteit van onze productie in Slovakije en de gezondheid van onze collega's in de fabriek te garanderen, wordt social distancing op de site gerespecteerd. 


site Ham - België:

IKO is genoodzaakt om, tijdelijk, de site in Ham, België te sluiten voor dagelijkse productie en dagelijkse afhalingen. 
Desalniettemin worden uw bestellingen behandeld door ons team en gegroepeerd voor beperkte laadtijden.

De volgende mogelijke laadtijdslots zijn 25/05, 26/05, 27/05, 28/05 en 29/05.

 

 

 

 

Geef uw bestellingen tijdig door (orderdesk.ham@iko.com) en geef duidelijk de gewenste ophaal- of levertijd aan. We bevestigen steeds uw bestelling met de definitieve laad- of leverdatum.

 

Wij danken u voor uw begrip en blijf gezond!