Accessoires

Verluchting

IKO Armourvent Ridge Plus is ontworpen om een mooie rechte daklijn te verzekeren; dankzij het intern buffersysteem houden het regen, sneeuw, bladeren en insecten weg.

IKO Armourvent Multi en Multi Plus zijn ventilatiesystemen die zorgen voor een fantastisch dak zonder zichtbare ventilatie.

IKO The Shingles Expert biedt verschillende types ventilatie aan. Het gebruik van ventilatie is ten sterkste aangeraden!

De Airhawk Turbinevent wordt gebruikt om grote dakoppervlaktes te ventileren. Het is een volledig aluminium constructie met een onderhoudsvrije bovenkant.

Armourvent Standard zijn plastic verluchters en de grote openingen verzekeren een hoge ventilatiecapaciteit.

Armourvent Special zijn trendy plastic verluchters, zodanig ontworpen dat zij op een shingeldak nauwelijks merkbaar zijn. 

Onderlagen

IKO The Shingles Expert biedt verschillende onderlagen aaneen onderlaag wordt gebruikt onder de dakshingles om een extra bescherming (tegen vocht) voor uw dak te bieden. IKO raadt aan om altijd een onderlaag onder dakshingles te gebruiken, ongeacht de hellingsgraad van het dak. 

IKO Armourbase Pro PLUS is een moderne en flexibele bitumenonderlaag met bitumineuze stroken voor een klevende overlapping. Dankzij deze zelfklevende overlappingen moet je je laaghellend dak (15-20°) niet voor 50% overlappen:
dat is geld en tijd bespaard!

IKO Armourbase PRO onderlaag is de favoriete onderlaag onder de dakdekkers.
Het is een is een lichtgewicht polyester bitumenonderlaag die met een polypropyleenfilm bedekt is aan beide kanten.

IKO raadt aan om altijd een onderlaag onder dakshingles te gebruiken, ongeacht de hellingsgraad van het dak. 

IKO Armourbase ECO Onderlaag is een economische onderlaag van goede kwaliteit. Er zit 50 m op één rol. 

IKO Armourbase STICK onderlaag met uitstekende zelfklevende eigenschappen in combinatie met zijn extreem licht gewicht (maar 450 g/ m²) geniet de voorkeur in vergelijking met andere dikkere en zwaardere onderlagen. Het is een top onderlaag in het gamma! 

Koudlijm

Koudlijm is een belangrijk product dat gebruikt wordt tijden de verlegging van dakshingles. 

Starterstrip

Deze aanvangstrip is speciaal ontworpen als een strakke basis voor uw  Cambridge Xpress of Cambridge Xtreme 9.5° dak. Je kan kostbare tijd besparen met dit accessoire. 

Kilgoten

Armourvalley wordt gebruikt in dakkilgoten en is een hoog kwalitatief APP gemodificeerde rol afgewerkt met ceramisch-gecoate granulaten met dezelfde kleuren als de IKO dakshingles.

IKO Base is een onderlaag voor IKO Armourvalley, voor gebruik op lagehellingsdaken (<15°). 

Nagels

Geen shingles dag zonder nagels. IKO biedt warm gegalvaniseerde nagels met extra grote kop, verkrijgbaar in 4 lengtes: 20, 25, 30 en 35 mm. 

Nok & Hoekkepers

Let er op dat je rechthoekige dakshingles besteld uit hetzelfde shingles gamma om je nokken en hoekshingles in dezelfde kleur te kunnen verleggen.